Jdi na obsah Jdi na menu
 


Péče o pleť - přípravky

V tomhle přípěvku vám chci ukázat pár produktů na pleť.

 

Odličování

Odličování je pro vaši pleť nesmírně důležité. Zezačátku nepoznáte žádné rozdíly, možná ráno se budete cítit taková zlepená, ale po čase na to začně doplácet vaše pleť, oči, víška a řasy. Když si kupujete přípravek, rozhodně nekupujte s alkoholem. Protože škodí pleti a dráždí a štípe v očích. Připravila jsem vám tady jeden velmi jednoduchý návod na domácí odličovač. 

 

Co potřebuješ?

* Extra panenský olivový olej
* Voda s výtažky Aloe Vera (bez dužiny, ale pokud ji nemůžeš sehnat, postačí i filtrovaná voda)
* Uzavíratelná láhev (ujisti se, že je kvalitní - budeš s ní opakovaně třást)
* Vatové odličovací tampónky
 
1. Odlij asi jeden hrnek aloe very z láhve.
1..jpg
2. Nalij méně než polovinu hrnku extra panenského olivového oleje do láhve s aloe verou a ujisti se, že láhev jde pořádně zašoroubovat. Všimni si, že olej se drží na povrchu. To proto, že olej je hydrofobní (v překladu to znamená, že se bojí vody). S tím bohužel nic neuděláš, takže před každou aplikací musíš láhev pořádně protřepat a hned poté použít.
2..jpg
3. Důkladně protřepej a přilož namočený odličovací tampónek ke svému oku.
3..jpg
 
4. Nech přiložené pár vteřin a poté prověď nepřerušovaný tah od koutka k uchu. Všimni si, že make up jde opravdu snadno odstranit.
 
5. Tento pohyb (přiložení a sklouznutí od vnějšího koutku očí směrem k uchu) opakuj, dokud nebudeš beze stop make upu na očích a potom pokračuj krouživým pohybem po celém obličeji.
 
 
Tak to je vše. V této chvíli bys už měla mít dokonale odlíčenou pleť a nový odličovač připraven v přihrádce na další večer.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář